Новини Золочівщини
15:54, 30 квітня 2015
1171
0

Виховуймо патріотів

Виховуймо патріотів
Gazeta
Фото: НУС

 

 

 

З 24 по 25 квітня у ДПЗВ «Сокіл» проходив спільний патріотично – спортивний збір, у якому взяли участь ліцеїсти Золочівського економічного ліцею та студенти ВСП «Золочівський коледж». Цей збір був присвячений сторіччю битви УСС з російськими військами на Маківці.

Мета такого заходу – виховання справжніх патріотів своєї держави, готових відстояти мирне життя українців. У програму дводенного збору входили такі заходи: пересування на велосипеді до ДПЗВ «Сокіл»,заняття з санітарної та стрілецької підготовки, орієнтування на місцевості, велосипедне двоборство.

Ініціатором збору були вчителі фізичної культури Золочівського економічного ліцею П.С. Черниш та ВСП «Золочівський коледж» Я.Є.Завальнюк

Допомагали в проведенні збору інструктори Золочівської районної молодіжної військово - патріотичної організації «Патріот».

Висловлюємо щиру подяку В.З. Бартошику., начальнику відділу освіти Золочівської РДА, директору ДПЗВ «Сокіл» І.В. Адрейко, головімолодіжної військово – патріотичної організації «Патріот» О.Б. Бойку, які допомагали в організації та проведенні патріотично-спортивного збору.

П.С. Черниш,

учитель фізкультури

Золочівського

економічного ліцею
 

 

 

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.