Новини Золочівщини
16:32, 31 грудня 2014
1260
0

Дорога золочівська громадо, від імені колективу Навчального центру

Дорога золочівська громадо, від імені колективу Навчального центру
Admin
Фото: НУС

Дорога золочівська громадо, від імені колективу Навчального центру Національної гвардії України та від себе особисто щиро дякую за підтримку військовослужбовців у скрутний для держави час. Небайдужі громадяни надали грошову допомогу  на суму понад 800 тисяч гривень. На даний час забезпечення військовослужбовців значно покращилось. Ми поважаємо своїх генералів, віримо їм. Отримуємо новітні зразки бронетехніки, озброєння, забезпечені всім необхідним для ведення бойових дій, та навчання військовослужбовців.

Від громади на сьогодні нам потрібно, щоб вірили в нас, морально підтримували, потрібна молитва за успішне виконання завдань. Тішать та піднімають бойовий дух обереги та малюнки від дітей.

Надіємось, що в 2015 році забезпечення армії не погіршиться, і нам не доведеться просити про матеріальну підтримку. А матеріальну підтримку суспільство може направити для менш захищених, наприклад, для дітей, які стали сиротами, поранених, інвалідів.

Хочу прозвітувати, що військовослужбовці–золочів’яни мужньо і достойно виконують поставлені завдання. У наших лавах немає ні зрадників, ні тих, хто відмовляється їхати до зони АТО. Думаю, так буде і надалі. Кожен із нас робить свій посильний внесок для перемоги.

У новому 2015 році бажаю всім нашим громадянам швидшої перемоги над російсько-терористичними найманцями, міцного здоров’я, витримки, успіхів, добра!

Ми не підведемо. Слава Україні!

Михайло КУЛИК,

начальник Навчального  центру НГУ, полковник

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.