Новини Золочівщини
22:32, 15 грудня 2014
1429
0

Андріївські вечорниці

Андріївські вечорниці
Admin
Фото: НУС

За вікном холодний вітер гуляє поміж дерев і де-не-де видніється земля,ще не покрита снігом.''Що може бути прекрасного в таку холоднечу? ''- спитаєте ви,а я відповім:''Свято''.

Уже вкотре Золочівський економічний ліцей відзначає зимове свято апостола Андрія,а точніше в його переддень-Андріївські вечорниці. Кожного року ліцеїсти 8 класу представляють своє бачення цього свята. Цьогоріч група ПЛГ також долучилась до традиції. 12 грудня,в актовому залі ліцею панувала тепла атмосфера українського вечора перед  Андрієм. Пісня,виконана акапельно,частування духмяними пампушками,бубликами,пирогами ''із сюрпризом'' ,декорація залу та одяг ''акторів'' перетворили глядачів на безпосередніх учасників дійства. Невід'ємною частиною вечорниць стали ворожіння. Можливо,що гадання справдяться,адже в такий час творяться чудеса…Святкування Андріївських вечорниць-одне із традиційних в українського народу. А завдяки таким заходам,ці традиції завжди залишатимуться в нашій пам'яті.

Висловлюємо подяку організаторам цього заходу: групі ПЛГ та їхньому куратору Олексин І.М. Дякуємо за неповторні враження!

                                                                                                                                                     Ірина Рип’янчин,

                                                                                                                                                     ліцеїстка групи Е-1

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.