Новини Золочівщини
19:57, 23 листопада 2014
1295
0

Освітлюється ще один житловий масив Золочева

Освітлюється ще один житловий масив Золочева
Admin
Фото: НУС

Жителі вулиці Львівської  (масиву будинків 61, 63, 45)  та вулиці Промислової уже й не пригадають коли у масиві було освітлення. Цього тижня усі були приємно вражені, що тут відновили освітлення.

Володимир ЮрцаН: «Я змалку живу у цьому масиві вулиці Львівської. Ще коли був малим, тут світили поодинокі ліхтарі. Відсутність освітлення створювало великі незручності для жителів будинків 61, 63, 45, особливо в осінньо-зимовий період, коли швидко починає темніти. Ми звернулись із листом-проханням до Золочівської міської ради допомогти нам у вирішенні цієї проблеми. Від імені мешканців цього житлового масиву щиро дякую міському голові Золочева Ігорю Гриньківу та працівникам МВ ЖКП (кер. Василь Газда) за те, що цього тижня наш масив було освітлено. Тепер видно аж до кінця вулиці».

Михайло КОРОВЕЦЬКИЙ, головний інженер МВ ЖКП: «Роботу з відновлення вуличного освітлення на вулиці Львівській (біля будинків 61, 63, 45) та Промисловій виконували працівники нашого підприємства. На жаль, можливості міського бюджету обмежені, і ця вулиця не була включена у перелік вулиць, де буде проводитись капітальний ремонт вуличного освітлення на цей рік. З ініціативи нашого керівника Василя Газди на цій ділянці здійснено поточний ремонт, ми встановили 19 ліхтарів з енергозберігаючими лампами.».

Тішить, що ще один житловий масив нашого міста освітлюється.

Ірина ДОМАРЕЦЬКА

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.