Новини Золочівщини
19:15, 23 листопада 2014
1305
0

Міський парк буде найкращим

Міський парк буде найкращим
Admin
Фото: НУС

Літо проминуло якось непомітно. Вже й осінь добігає кінця. Багатьох так і тягне до парку, де в цей час не дуже багато людей. Там дідусь на лавочці гріється під по-осінньому ласкавими променями сонця, а там молода матуся гойдає дитинку, бавить її жовтим листям. Повітря прозоре і чисте, ще тепле, пахне туманами та вологою землею. Жовтогаряче листя ласкаво шурхотить під ногами. Приємно відпочивати у міському парку «Здоров‘я». Та коли звертаєш трохи в бік, то вже розумієш, що відпочинок у парку в кожного свій. Побутове сміття на галявинах, неприбрані пакети, пляшки… Усе це свідчить про те, що до європейського рівня життя нам ще трохи далеченько, і починати маємо змінювати цей рівень із самих себе.

Та є й інший бік у цієї «медалі». Вже традиційними стали толоки у міському парку «Здоров‘я», які організовуються міською радою за участю комунальних підприємств. Часто до цих толок долучаються громадські активісти та пересічні золочів‘яни.

Учора вкотре відбулась толока у парку. Тут продовжували розчищати парк від густих хащів, які не чистили протягом багатьох років. Далі прибиратимуть парк від сміття, яким рясно встелені схили.

Ігор ГРИНЬКІВ, міський голова м. Золочева:

– Якщо ми говоримо про Золочів як про європейське місто, то маємо розуміти, що європейський рівень життя має свої певні стандарти. Золочів може пишатися тим, що має дуже гарний парк. Поки що він є дещо занедбаним, але день за днем , крок за кроком ми робимо все для того, щоб покращити благоустрій міського парку. Для цього не потрібні бюджетні кошти, потрібні працьовиті руки, бажання. Сьогодні Навчальний центр Національної гвардії, апарат міської ради, комунальні підприємства, а це і МВ ЖКП, і Золочівський ринок, і Золочівводоканал, приватні підприємці, зокрема працівники, які працюють у підприємця Сергія Вереди і багато інших зійшлись сюди для того, щоби зробити свій внесок у те, щоб парк був кращим. Розумію, що тут потрібно ще багато чого зробити, та переконаний, що прийде час і це буде зовсім інше місце. Це буде справді місцем відпочинку не лише для золочів‘ян, а й для гостей нашого міста.


Текст і фото Наталії ГУРСЬКОЇ

Більше фото та відео ви можете

переглянути на сайті  Золочівської міської ради за адресою:

 zmr.org.ua

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.