Новини Золочівщини
23:07, 14 жовтня 2014
1332
0

Такий незабутній День знайомств…

Такий незабутній День знайомств…
Admin
Фото: НУС

За вікном осінь, така золотосяйна та надихаюча. У ці дні, сповнені жовтогарячим теплом та затишком, хочеться жити, зробити кожен момент незабутнім. Тому не завадить хоч на хвилину відірватися від монотонної буденності, щоб відчути сонячний настрій осені.

Саме тому колектив Золочівського економічного ліцею вирішив поширити такий настрій серед ліцейних стін. І найкращий спосіб це зробити – провести традиційний День знайомств, що, як правило, відбувається на Бригантині. Зазвичай, головним у програмі було проведення жартівливих виступів. Тому кожного року всі мали змогу посміятися від душі. Проте цьогоріч у зв’язку з подіями, які не можуть залишати осторонь усіх свідомих громадян, програму було змінено. Вирішено провести спортивно-патріотичні змагання, які організував учитель фізкультури Черниш П. С. Таким чином, чергова поїздка ліцеїстів на Бригантину набула не тільки розважального, а й повчального характеру.

Це був очікуваний день для всіх: як учнів, так і вчителів. Ніхто не міг точно описати, що ж відбудеться. Та коли все почалось, стало ясно – ця поїздка запам’ятається всім. Спершу учнів поділили на чотири команди, які мали пройти різні випробування. Одним із найцікавіших було проходження смуги перешкод, де кожен зміг визначити рівень своїх навичок. Не менш цікавим виявилось вивчення техніки рукопашного бою, а саме способів самозахисту. Такі вміння стануть у пригоді у разі небезпеки. Також ліцеїсти мали змогу послухати, як правильно надавати першу медичну допомогу підручними засобами, що теж дуже важливо, та повправлятися у в’язанні вузлів.

Опісля цих змагань, учні мали вільний час, протягом якого вони могли продовжити свій активний відпочинок. Одні грали футбол чи волейбол, інші насолоджувались прогулянкою в лісі. Також було чути звучання українських патріотичних та сучасних пісень у супроводі гітари. За традицією провели пошуки скарбів. На цей раз пощастило одинадцятикласникам, які за допомогою знайдених підказок зуміли відшукати скриню першими.

 

День знайомств справив різне враження для кожної групи. Десятикласники вважають, що така Бригантина є дуже корисною і захоплюючою, ось чому вони й не помітили, як пролетів час. Учням дев’ятого класу дуже сподобались патріотичні змагання, але, пам’ятаючи минулий рік, вони подали чудову ідею скомбінувати їх з веселими виступами. Випускникам кожна подія здавалась не такою, як колись, оточуючі стали ріднішими для них. Найбільше ж задоволення отримали восьмикласники, більшість з яких вперше мали змогу приміряти протигаз, постріляти, полазити на канатах та приймати участь в подібних заняттях.

Загалом, цей день був сповнений позитивних емоцій та приємних вражень. Навіть те, що цього року обійшлися без традиційної ватри, не змогло зіпсувати настрій щасливим ліцеїстам. Проте особливим він видався для восьмикласників, які вперше відчули себе повноправними членами великої ліцейної родини, та випускників, для яких День знайомств був хоч і останнім, та найнезабутнішим.

 

За матеріалами Сірко Мар'яни 

фотограф Марія Гушляк 

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.