ОДПІ
10:45, 29 вересня 2014
1060
0

Спростіть та сплануйте свій робочий час за допомогою електронних сервісів Державної фіскальної служби України.

Спростіть та сплануйте свій робочий час за допомогою електронних сервісів Державної фіскальної служби України.
Admin
Фото: НУС

Для багатьох платників податків головними трендами сьогодення стали уміле користування електронними сервісами, розташованими на веб-порталі Державної фіскальної служби України: «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», «Реєстр платників ПДВ», «Реєстр страхувальників», «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс», антикорупційний сервіс «Пульс», «Перевірка свідоцтва платника ПДВ», «Електронна митниця», «Декларування он-лайн», «Анульована реєстрація платників ПДВ», тощо.

Однак, родзинкою цього року є користування сервісом «Електронний кабінет платника податків».

 Електронний кабінет платника податків – це персональне автоматизоване робоче місце платника, в якому можна працювати без використання спеціально встановленого клієнтського застосування. Даний  сервіс є захищеним, персоналізованим та безпечним. За його допомогою платник податків має змогу підготувати, заповнити та надіслати податкову звітність в електронному вигляді, переглянути дані про стан розрахунків з бюджетом та інше.

 Для роботи в Електронному кабінеті платника податків необхідно мати відповідне обладнання та програмне забезпечення, а також електронні ключі.       

 Крім цього, на веб-порталі відомства  розміщено такі  сервіси як: «Митна статистика», «Акредитований центр  сертифікації ключів”, «Електронна звітність»,  «Адреси масової реєстрації», а також інша  довідкова інформація.

Отже, шановні суб’єкти господарювання, скористайтесь можливістю бути сучасним, спростити та спланувати свій робочий час за допомогою запропонованих електронних сервісів, що розміщені на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України за адресою: (http://sfs.gov.ua/) .

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.