Новини Золочівщини
07:48, 22 жовтня 2022
437
0

Через масовану атаку України декілька міст залишилися без світла

Через масовану атаку України декілька міст залишилися без світла
Gazeta
Фото: НУС
У суботу вранці, 22 жовтня, російські окупанти знову нанесли масований ракетний удар по Україні. Вибухи пролунали в багатьох областях, у деяких містах зникло світло.
Хмельницька міська рада повідомила, що у місті зникло світло. Людей просять зробити запас води.
Також відсутнє електропостачання в деяких районах Луцьку. Там пролунало кілька вибухів. Цю інформацію підтвердив міський голова Ігор Поліщук.
«Прильоти в об‘єкт енергетики. Відсутня електроенергія в частині міста. Зробіть запаси води. На місці працюють рятувальники. Деталі – згодом», – повідомив міський голова.
Проблеми зі світлом можливі й на Прикарпатті. Про це повідомляє Прикарпаттяобленерго:
«Через суботні обстріли енергооб'єктів енергосистема розбалансована, є дефіцит потужності. Наслідок – можливі тимчасові вимкнення».
«Укренерго» заявило, що обмежує постачання електрики у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях. Зокрема через те, що там критично зріс рівень споживання.
Міський голова Тернополя повідомив, що у сусідніх областях зникло світло, і закликав готуватися до аварійних відключень.
Через ракетні удари українців просять заощадливо використовувати електроенергію. Мова не про те, щоб сидіти в темряві. Необхідно лише зменшити використання найбільш енергомістких приладів. Мінімізуйте використання електроплит, електрочайників, електроінструментів, обігрівачів та кондиціонерів, духовок та прасок, мікрохвильових печей, кавоварок, пральних і посудомийних машин.
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.