Новини Золочівщини
14:08, 01 серпня 2018
814
2

Ну дуже крутий ретровигляд

Ну дуже крутий ретровигляд
Gazeta
Фото: НУС
27 липня 2018 року у місті Золочеві відбулась виставка старесеньких автомобілів. Автомобілі проклали собі надзвичайно складний шлях, адже проїхали більше 900 км. Розпочався пробіг з міста Варшави й пройшов такими містами: Львів – Кременець – Збараж – Тернопіль – Теребовля – Кам’янець-Подільський – Сатанів – Тернопіль – Золочів – Жовква і фінішував у Варшаві. Учасниками заходу стали представники Польщі, Німеччини, Нідерландів, Данії та України. Загалом близько 40 екіпажів.
Маючи такий крутий (ну дуже) ретровигляд, вони відвідали і наш Золочів, аби познайомити мешканців із цим антикваріатом. Щоб жителі міста побачили, що не потрібно викидати свій «мотлох» із гаража і купувати іномарки на польських чи литовських номерах. Власники цього антикваріату мешкають з ним в одному домі більше тридцяти чи навіть сорока років. Вони зі своїми друзями-автомобілями спілкуються на «ти», знаючи їхні можливості вже у такому віці.
 Тому, мабуть, усі люди, які відвідали виставку, вдячні організаторам, що запросили їх у Золочів, адже таке дійство у місті вперше. А співорганізатор поділився зі мною та моїм колегою деякою інформацією.
Під час виставки водії мали змогу походити вуличками міста Золочева, помилуватись красою замку, природи, центром міста. Після цього їх запросили на гостину. У тихеньке місце, де ніхто їх б не міг потривожити. Там вони змогли більше познайомитись між собою та познайомитись із представниками команди Unicorn, що взяла участь у міжрегіональному проекті ПрофіКемп.
Анастасія ГУТОР
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (2)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.