Новини Золочівщини
11:39, 05 квітня 2018
623
0

Зміни у нашій державі залежать від нас

Зміни у нашій державі залежать від нас
Gazeta
Фото: НУС

Впродовж березня на Львівщині діяла Школа помічника депутата, організована Молодіжним крилом Політичної партії «Об‘єднання «Самопоміч». Юні помічники знайомились із особливостями роботи депутатів різних рівнів, знайомились із законодавчою базою, вчились спілкуватись із громадою та вести публічні виступи. А в суботу учасники Школи помічника депутата пройшли заключне навчання у місті Львові та отримали сертифікати про її закінчення. 
Детальніше розповідає Анастасія РУДИЧ, керівник обласного осередку  Молодіжного крила: 
– Учасники з Львівщини побували на екскурсії у Львівській міській раді, де від заступника міського голови Львова Андрія Москаленка дізнавалися про роботу Львівської міської ради, можливості молоді у молодіжній столиці України. Могли зробити фото «на фарт» у кабінеті міського голови.
Пізніше зустріч відбувалася в активній дискусії із народним депутатом Левом Підлісецьким, який розповідав про будні депутата і про роботу у складному комітеті Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки. Його помічниця Ганна Коваленко давала практичні поради як стати помічником народного депутата, як бути ефективним і корисним помічником-консультантом.
Далі продовжував мер міста Перемишляни Олександр Зозуля. Він розповів про роботу ради із середини, перспективи роботи з молоддю у місті. Один з наймолодших мерів України – мер міста Яворів Павло Бакунець ділився досвідом роботи із молоддю, про успішні реалізовані проекти у місті. 
Закінчився захід врученням учасникам сертифікатів про успішне завершення Школи помічника депутата. Ще раз велика подяка тим, без кого не відбулося би навчання у Школі помічника депутата – депутату Львівської обласної ради, журналісту, громадській діячці Парасковії Дворянин, нашим чудовим  тренерам Володимиру Дедишину, Роману Терещенку. І звісно всім учасникам Школи.
Додому всі поверталися заряджені позитивом та натхненні ідеями.
Враженнями від участі у Школі помічника депутата діляться її учасники:
Олена ГУЛЯЙГОРОДСЬКА:
– Дякую Школі помічника депутата за такий цікавий досвід. Від пройдених лекцій у мене лише чудові враження. Я дізналася досить цікаву інформацію та розпочала «нове» життя завдяки нашій команді. Я б із задоволенням відвідала ще декілька таких корисних заходів. Однозначно, що це дало мені поштовх до того, щоб долучатись до тих змін, які відбуваються у нашому місті, у нашій державі.
Ірина НАГУЛЯК:
– Було цікаво дізнатися про кар’єрний ріст і роботу народного депутата, своєрідно стати ближче з представником влади. Мені, як для майбутньому юристу, було корисно дізнатися про те, як стати помічником депутата, яку роботу він виконує, з якими проблемами стикається. Дуже важливо було те, що під час навчання нам подавали дуже багато практичних прикладів, які безпосередньо стосуються роботи депутатів та їх помічників. 
Тарас ГАРДИГУРА:
– Я завжди знав і стверджував, що зміни у нашій державі залежать від нас. А навчання у Школі помічника депутата лише підсилило цю думку та дало розуміння тих процесів, які відбуваються у нашому місті, у нашій державі. Тепер я точно знаю, чим займатимусь влітку, які проекти обов‘язково реалізую. Але про це, я думаю, ще зарано розповідати. 
Фото автора

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.