Новини Золочівщини
12:57, 20 листопада 2017
1189
0

Змінюємось разом

Змінюємось разом
Gazeta
Фото: НУС
Нещодавно  ГО «Карпатська фундація» (Карпатський фонд) та Карпатський фонд – Словаччина за фінансової підтримки Словацького агентства з розвитку міжнародної співпраці Slovak Aid оголосили конкурс проектів для місцевих молодіжних неурядових організацій та організацій, що працюють для молоді в чотирьох областях України (Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська та Чернівецька).
Мета конкурсу: підвищення активної участі громадян у державному управлінні та підтримка громадської участі, зокрема за допомогою заснування і поновлення діяльності громадських рад на цільовій території.
Переможцями конкурсу з поміж 34 поданих заявок стали 9 громадських організацій України, серед яких і громадська організація нашого району, яка працює з молоддю «Золочівська Агенція регіонального розвитку» (проект «Змінюємося разом») .
Партнери проекту Агенції: Струтинська сільська рада (сільський голова Мирослава Ярова) та Червоненська сільська рада (сільський голова Василь Зозуля). До реалізації проекту активно долучився Відділ культури та туризму Золочівської райдержадміністрації (начальник відділу Микола Решітник).
Мета проекту: мобілізація і спрямування потенціалу активної молоді на розвиток громад і створення при Народному Домі с. Струтин Молодіжного центру та  Спортивно-оздоровчого молодіжного комплексу при Народному Домі с. Червоне.
З 1 жовтня цього року ГО «Золочівська Агенція регіонального розвитку»   розпочала реалізацію проекту «Змінюємося разом». У громадах Струтинської і Червоненської сільських рад проведено індивідуальні зустрічі, круглі столи та  молодіжні екологічні акції «РАЗОМ за чисте село» по ліквідації стихійних сміттєзвалищ, прибиранню території сіл та туристичної траси «Львів-Золочів».  У Громадах готується проведення молодіжних конкурсів на кращий дизайн приміщень Молодіжного центру с. Струтин та спортивно-оздоровчого молодіжного комплексу с. Червоне.   

Микола ХУДЗЕЙ,
керівник Проекту
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.