Новини Золочівщини
13:11, 17 лютого 2017
1068
0

Молитва за мир у день стрітення господнього

Молитва за мир  у день стрітення  господнього
Gazeta
Фото: НУС
Стрітення Господнє – одне з найбільших християнських свят, святкуванням якого завершуються Різдвяні свята. У народному побуті Стрітення здавна сприймається, як зустріч зими з весною. Освячена на Стрітення вода, Стрітенська свічка-громничка завжди свято зберігалися в кожному домі і приходили на допомогу українській родині у скрутні часи негоди чи недуги. Сила молитви, сила віри додають нам впевненості у правоті нашої боротьби у неминучості нашої перемоги і єдності.
Задля формування духовних цінностей у військовослужбовців у цей день біля каплички Навчального центру Національної гвардії України військові капелани Юрій Галабуда та Андрій Кулицький провели святкове Богослужіння з нагоди цього величного свята.
В цей день офіцери, військовослужбовці базового рівня навчання, а також службовці та ветерани військової частини молились за мир.
На завершення священнослужителі привітали усіх присутніх зі святом, побажали їм, їхнім родинам добра, щастя, здоров’я, сімейного благополуччя та освятили Стрітенські свічки.
Нехай у вашому житті завжди панують мир, любов і злагода.

майор Роман Сидорович

На фото: святкові Богослужіння у Навчальному центрі НГУ та у Церкві Різдва Пресвятої Богородиці  (УГКЦ)
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.