Новини Золочівщини
19:20, 21 червня 2016
1565
0

У Золочеві стихія повалила 23 дерева

У Золочеві стихія повалила 23 дерева
Gazeta
Фото: НУС

 

Блискавиця, грім, дощ та шквальний вітер у ніч на 21 червня  розбудили чи не кожного жителя міста, району… Через потужну зливу і пориви вітру у цю ніч без світла залишилися 236 населених пунктів у п'яти областях України. Про це повідомляє прес-служба ДСНС. Не оминула стихія і Золочівщини. У Золочеві та інших населених пунктах повалено десятки дерев, пошкоджені дахи на будинках, автівки, є навіть потерпілі.
Завдала стихія роботи і золочівським комунальникам.
Михайло Петрович КОРОВЕЦЬКИЙ, головний інженер МВ ЖКП.
–  Сильні пориви вітру та злива цієї ночі повалили 23 дерева. Зірвано покрівельне покриття переважно у центральній частині міста на вул. Степана Бандери, 1 (4 листи), Шашкевича, 3 (5 листів), В. Кука, 3 (3), Січових Стрільців, 4 (5 листів), Шашкевича, 18 (2), Мазепи,4 (3), Січових Стрільців, 9 (4 листи), Пушкіна, 6 (3), Героїв УПА, 4 (2), Коперніка, 18 (6), Шашкевича, 26 (4). Зірвано коньків 115 погонних метрів. Також вітер зірвав парапетне покриття на будинках на вул. Мазепи та Січових Стрільців. Найбільшої шкоди завдано покрівлі на Івасюка, 23, де зірвано покрівельне покриття на 62 кв. м (38 листів шиферу), а також розвалено 2 димоходи. Пошкоджено 315 м лінії електропередач.
Комунальники працюють над усуненням наслідків стихії, прибирають повалені дерева, латають покрівлі будинків. Наробила стихія шкоди і жителям приватного сектора. Вони ліквідовуюють проблеми самотужки. Мають чимало клопотів підприємці. Тривалий час у місті не було води, декілька разів відключали світло…
 

 

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.