Новини Золочівщини
10:47, 31 серпня 2015
2054
0

Автобусна зупинка як мистецький проект

Автобусна зупинка як мистецький проект
Gazeta
Фото: НУС
При в‘їзді у Золочів зі сторони Бродів відтепер гостей зустрічає оновлена автобусна зупинка.
Йосип БАРАБАШ, «Об‘єднання Самопоміч» безпосередньо долучився до цього:
– «Об’єднання Самопоміч» реалізовує багато проектів. Це проекти соціальні, культурні, мистецькі, господарські. А є й такі, які поєднують у собі кілька різних напрямків. Думка про ремонт та відновлення  автобусних зупинок у місті неодноразово приходила у голову. Проводячи роботи із прокладання тротуару на вул. Січових Стрільців, одночасно збудував автобусну зупинку. Багатьом золочів‘янам подобається гарно розмальована стіна на подвір‘ї ЗОШ № 3, яку розфарбували вихованці Центру дитячої та юнацької творчості.  То ж радо долучився і до цього проекту. Працівники ТзОВ «Золочівагробуд» провели ремонтні роботи, поштукатурили та підготували до розпису стіни. Тепер, коли дивлюсь на цю автобусну зупинку, розумію, що такі речі потрібні у Золочеві. Вони піднімають культуру та свідомість наших мешканців.

 

Оксана КИРИЛОВА, художниця:

– Ідею розпису автобусних зупинок  запропонував наш міський голова Ігор Гриньків. Ми з радістю відгукнулися на таку пропозицію, адже творчим людям до вподоби  щось незвичне і нетипове для всіх інших.  Це гарний мистецький проект для молоді, де талановита молодь може себе самозреалізувати, зробити щось корисне й красиве  для рідного міста, привернути увагу гостей міста та навчити всіх цінувати красу й мистецтво.

 

 
 
Для композиції розпису  ми використали авторські малюнки Карабін Наталії вихованки зразкового гуртка «Образотворче мистецтво», який веду у  Золочівському центрі дитячої та юнацької творчості.
Також хочу подякувати усім гуртківцям, які були залучені до роботи, а саме Наталії Карабін, Надії Марценюк, Тетяні Бурак,  Юлії Бурдик та Юлії Михайлишин. Щиро сподіваюсь, що громаді нашого міста сподобається наш малюнок.
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.