Новини Золочівщини
18:42, 24 січня 2015
1130
0

Зустрічали свого героя

Зустрічали свого героя
Admin
Фото: НУС

14 січня відбулась знаменна подія в історії села Коропець. Громада села з великою радістю та гордістю, в найкращих українських традиціях, з хлібом та сіллю зустрічала живим і здоровим свого односельчанина Романа Семеновича Вавриківа з поверненням із зони Антитерористичної операції. Роман воював на передовій, в районі Трьохізбенки, близько трьох місяців у складі 80-ї аеромобільної бригади.

Хоч відпустка і не довготривала, Роман почувається стомленим, але щасливим.

– Усі жителі села невимовно раді поверненню бійця додому, ми пишаємось своїм Героєм! – розповідає сільський голова села Коропець Любов Ярославівна Колісник. – Усією громадою переживали за Романа, молились, просили у Господа якнайшвидшого його повернення додому. Роман не проявив слабкості, витримав усі страхіття війни. Усією громадою йому й усім бійцям, за те, що відстоюють мир і спокій на нашій землі.

Ніхто при зустрічі не стримував емоцій, добрих слів і сліз. Отець Микола Баран побажав воїну Божого благословення. Після зустрічі відслужили молебень за мир і спокій в Україні та щасливе повернення всіх бійців.

Роман приємно вражений такою зустріччю і висловлює щиру подяку односельчанам, а також усім волонтерам, які підтримували та всіляко допомагали під час перебування у зоні бойових дій.

 Не будьмо байдужими, допомагаймо борцям за наш спокій та мир, пишаймося своїми воїнами! Слава Україні!

Олеся Кушнір

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.