Новини Золочівщини
23:06, 18 грудня 2014
1112
0

Дорогий Миколаю!

Дорогий Миколаю!
Admin
Фото: НУС
Сьогодні вночі, коли з-за хмар вигляне срібний місяць, а небо засіється яскравими зорями, на землю спуститься Святий Миколай Чудотворець. Він загляне у кожну домівку, відвідає кожну родину. Миколай знає, що дітки впродовж року намагаються бути чемними, а в останні дні перед святом особливо. Усі мріють отримати від Святого подарунки, тому старанно вчать уроки, моляться. А ще пишуть листи Святому Миколаю, в яких просять подарунки не лише для себе, а й для рідних. Звісно, що Святий Миколай читає кожного листа і в міру можливого намагається виконати побажання своїх маленьких улюбленців. Один із таких листів Миколай передав у редакцію нашого часопису і ми з радістю його публікуємо.
«ЛИСТ ДО МИКОЛАЯ
Дорогий Миколаю! Я дуже чемна дитина, настільки чемна, золота, що батьки не можуть на мене нарадуватись. Цього року я хочу отримати такі подарунки: копочки (фірмові), кросівки (фірмові), футбольну форму «Роналдо». А ще модель воєнного літака, який продається в магазині «Піраміда». Як заходити в магазин, з лівої сторони на третій полиці. Якщо ти не зможеш знайти його, попроси маму. Вона тобі допоможе. Вона знає, де він є!
А моєму братові, хоч він не така чемна дитина, ладно, принеси танка, трансформер і солдатиків. На солодке дуже не траться. Надіюсь, що ти принесеш все по списку. Буду чекати. Від Арсена і Артема.»
Ми також щиро віримо і надіємось, що Миколай і справді принесе хлопцям усе, що вказане в листі. Щиро зичимо усім читачам часопису щедрих подарунків, миру, добра і Божого благословення.
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.