Новини Золочівщини
01:43, 14 листопада 2014
1387
2

Центр міста – не для вантажівок

Центр міста – не для вантажівок
Admin
Фото: НУС

Часто золочів‘яни запитують: чи законно великогабаритний транспорт курсує центральною частиною нашого міста у будь-яку пору доби. Нещодавно розпочато ремонт вулиці Об‘їзної, що значно збільшило навантаження на центральні вулиці. Найскладнішою є ситуація на вулиці Героя України Степана Бандери.

Слід зазначити, що наші підприємці активно долучились до ремонту вулиць,  давали кошти і вони також обурені таким станом речей. Багато із підприємців запитують: невже ДАІ не може завадити курсуванню автомобілів вантажопідйомністю шість і більше тонн?

Особливо небезпечно на вулиці Героя України Степана Бандери, де багато комунікацій, порожнин, асфальт просідає і є загроза провалів.

– Існуючий стан дороги на вулиці Об‘їзній, а також те, що багато водіїв, всупереч правилам дорожнього руху, скорочують шлях, вантажний транспорт рухається центральними вулицями міста, що спричиняє руйнування асфальтного покриття, забруднення повітря, додаткову небезпеку для руху транспорту та пішоходів, затори у «базарні» дні, – звернулася до міського голови від імені жителів вулиці Степана Бандери Ірина ДОМАРЕЦЬКА. – Громадськість обурена ситуацією щодо проїзду центром міста навантажених фур, незалежно від того день це чи ніч, робочий чи святковий день.

31 жовтня на  засіданні виконкому Золочівської міської ради заслухали з цього приводу представника Золочівського ВДАІ Богдана Яремовича.

Ігор ГРИНЬКІВ, міський голова Золочева:

– До мене звертаються золочів‘яни щодо цього питання. Багатьох справедливо обурює те, що через центр міста курсують фури із великою тоннажністю. Також збільшилась кількість легкового транспорту. Дуже добре, що нарешті розпочато ремонт вулиці Об‘їзної, але було б ще краще, якби цей ремонт завершили, щоб водії не шукали об‘їзних шляхів через центр міста, бо тут краща дорога. На виконкомі ми прийняли рішення спільно з працівниками ДАІ виставляти пости громадських активістів, які контролюватимуть рух транспорту через Золочів.

Леся ГОРГОТА

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (2)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.