Львівщина
01:07, 10 жовтня 2014
1219
0

Футбольні змагання, присвячені 72-річниці УПА

Футбольні змагання, присвячені 72-річниці УПА
Admin
Фото: НУС

В суботу, 27 вересня, стартував перший етап змагань з футболу у Золочівському, Перемишлянському та Миколаївському районах. Голова організаційного комітету міжрайонного обласного футбольного турніру з нагоди 72-ої річниці створення УПА, Юрій Пивчук розповідає, що це перші подібні міжрайонні змагання під егідою Повстанської армії та задля підтримки сучасної армії. А у найближчу суботу, 4 жовтня, проведуть другий етап змагань. Усі турніри організовують під патронатом народного депутата України Ліди Котеляк.

«Перший етап змагання розпочали із хвилини вшанування памяті тих, хто віддав своє життя у боротьбі на території АТО, вшанували також героїв Небесної сотні та воїна учасника АТО Андрія Костирка з села Брюховичі Перемишлянського району. Стадіон вшанував героїв стоячи», – розповідає Юрій Пивчук.

Під час футбольного матчу проводили збір коштів для потреб АТО, допомоги сім’ям мобілізованих та самим мобілізованим через районні підрозділи обласної громадської ініціативи «Матері мобілізованих», які діють у кожному із перелічених районів.

Організатори наголошують, що усі матчі проводять задля підвищення спортивної майстерності футболістів, виявлення кращих команд, популяризації футболу серед населення, зміцнення його здоров’я засобами фізичної культури та спорту, залучення широких верств населення до регулярних занять спортом, допомоги українській армії засобами фізичної культури та спорту. Під час гри організатори не забувають про гідне вшанування пам’яті борців за волю України з нагоди 72-ої річниці УПА.

Фінал турніру планують провести на території спортивного комплексу м. Миколаєва 14 жовтня 2014 року – в День святкування 72-ої річниці УПА. Проміжний етап, нагадаємо, 4 жовтня.

Мирослава ГОНЧАР

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.