ОДПІ
23:18, 26 тра 2016
759
0

До уваги громадян!

До уваги громадян!
Gazeta
Фото: НУС

В період з 26 липня по 31 липня 2016 року у м.Краків Республіки Польща відбудуться заходи духовного і культурного характеру, присвячені Світовим Дням Молоді.

Громадянам, які планують відвідати Світові Дні Молоді слід знати, що митною службою Республіки Польща приділяється велика увага забезпеченню повної митної інформації в сучасному форматі.

Зокрема, з метою покращення умов обслуговування громадян при перетині польсько-українського кордону в час проведення Світових Днів Молоді, митною службою Республіки Польща розроблені інформаційні буклети, які доступні на веб-сайтах: http://www.krakow2016.com/ua/duties, www.granica.gov.pl. Крім цього, подорожуючі можуть використовувати мобільний додаток Granica, який є доступний на мобільних пристроях з операційними системами типу iOS, Android, Windows, IPhone в магазинах систем App Store, Google Play, Windows Phone Store (інформація є доступна також в українській версії). Перетин кордону в пунктах пропуску буде здійснюватися по спеціальних смугах руху, позначених інформаційними знаками з логотипом Світових Днів Молоді.

Особлива увага митних органів Республіки Польща звертається на встановлені заборони та обмеження щодо ввезення на територію ЄС продуктів харчування, продуктів тваринного походження (м’яса, копченостей, консерви, виробів, що містять м’ясо, молочні продукти), навіть невеликі кількості яких будуть вилучатись та підлягати подальшій утилізації в спеціально виділених для цього місцях.

 

Золочівська ОДПІ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.