ОДПІ
21:54, 11 вересня 2015
831
0

15 вересня - граничний термін подання заяви для застосування спрощеної системи оподаткування

15 вересня - граничний термін подання  заяви для застосування     спрощеної системи  оподаткування
Gazeta
Фото: НУС

 

Золочівська ОДПІ нагадує, що фізичні та юридичні особи можуть прийняти рішення про перехід на спрощену систему оподаткування шляхом подання заяви до територіальних органів Державної фіскальної служби не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу. Такий перехід можливий один раз протягом календарного року (ст.298 Податкового кодексу) .

Новозареєстровані в установленому порядку фізичні особи-підприємці, які бажають стати платниками єдиного податку 1 і 2 груп, повинні подати заяву щодо переходу на спрощену систему оподаткування до кінця місяця, в якому проведена державна реєстрація .

Новостворені суб’єкти господарювання, які мають намір стати платниками єдиного податку 3 групи, яка не передбачає сплату ПДВ, повинні подати заяву щодо переходу на спрощену систему оподаткування протягом 10 днів із дня їх державної реєстрації.

Для відмови від спрощеної системи оподаткування СГД подає до контролюючого органу заяву не пізніше ніж за 10 календарних днів до початку нового календарного кварталу (року).

 

ГДІ з питань комунікацій

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.