ОДПІ
18:15, 08 квітня 2015
897
0

Щодо відображення акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів у розрахун

Щодо відображення акцизного податку з роздрібного продажу                                 підакцизних товарів у розрахун
Gazeta
Фото: НУС

Золочівська ОДПІ повідомляє, що з метою забезпечення правильності відображення в розрахункових документах реєстраторів розрахункових операцій акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів Державна фіскальна служба України надала роз’яснення, згідно з яким розрахунковий документ обов’язково повинен містити ставку й суму акцизного податку. Приклади програмування акцизного податку в РРО наведено в листі ДФС України від 31.01.2015 р. № 1848/6/99-99-22-07-03-15.

Нагадуємо, що з 1 січня 2015 року запроваджено нарахування та сплату акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизних товарів за ставкою 5 відсотків від вартості товару.

Для правильного відображення акцизного податку в розрахункових документах платникам варто звернутися до центрів сервісного обслуговування для програмування касової техніки. Перепрограмування РРО не тільки забезпечить відповідність розрахункових документів вимогам чинних нормативно-правових актів, але й полегшить обрахунок цього податку при декларуванні.

 

ГДІ з питань комунікацій
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.