ОДПІ
16:04, 24 березня 2015
872
0

У Центрі обслуговування платників надано понад 10 тисяч послуг

У  Центрі обслуговування платників надано   понад 10 тисяч послуг
Gazeta
Фото: НУС

Задва місяці 2015 року у Центрі обслуговування платників головного офісу Золочівської ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області громадянам та представникам бізнесу надано 10461 послугу. Найбільша їх частка, а саме 7969 – це послуги з приймання податкової звітності та звітності з єдиного соціального внеску від юридичних та фізичних осіб.

З приводу видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків звернулося 425 платників. Також працівниками Центру зареєстровано 72 розрахункових книжки, 54 книги обліку розрахункових операцій, 83 книги обліку доходів і витрат, видано 103 довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами ДФС,а також 128 інших дозвільних документів.

Крім цього, при відвідуванні Центру 401 платник отримав особисті консультації з питань нарахування та сплати податків, адміністрування єдиного соціального внеску, порядку заповнення податкових декларацій тощо.

 

ГДІ з питань комунікацій

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.