ОДПІ
17:37, 22 вересня 2014
1265
0

Юні художники Золочівщини отримали подарунки.

Юні  художники  Золочівщини  отримали подарунки.
Admin
Фото: НУС

16 вересня 2014 року  в Головному управлінні  Міндоходів у Львівській області відбулось нагородження переможців ІІ етапу конкурсу «Очима дитини про бюджет країни» . Учасниками заходу стали і юні жудожники Золочівщини.  А саме,  Юліана Тодіраш за зайняте 2 місце, Богдан Чепелюк  та Наталя Карабін – 3 місце у  номінації  «художні твори».

      Переможців  привітав в. о. начальника ГУ Міндоходів у Львівській області Андрій Дідик. «Цей конкурс дає змогу виявити, наскільки діти розуміють роль, місце та значення податків для держави, - зазначив він. – І цього року ми побачили, що рівень податкової культури серед молоді є досить високим».

  Хоч молоді таланти Львівщини не отримали  призових місць у Всеукраїнському етапі конкурсу, проте мали змогу побачити і почути  привітання Голови Державної фіскальної служби України Ігоря Білоуса, мистецтвознавців, а також  своїх конкурентів з інших областей, під час церемонії їх нагородження , яка відбулась у режимі відеоконференц-зв`язку.

 

       Нагадаємо, що конкурс проводився  в 3 етапи :  І - районного рівня (протягом березня   2014 року ),   у травні - обласний  та  впродовж червня  - ІІІ Всеукраїнський рівень.  Переможці районного рівня:  І місце - Панас Москва, Наталя Карабін; ІІ місце - Марія Гурнацька, Богдан Чепелюк, Анастасія Процишин, Юліана Тодіраш  та ІІІ місце - Вікторія Бойко,  Юлія Козич, Софія Костенко.

    Дякуємо молодим талантам за участь у конкурсі  та  щиро вітаємо переможців!

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.