Оголошення
20:20, 01 серпня 2014
1986
0

Сплата податків – почесний обов'язок кожного громадянина

Сплата податків – почесний обов'язок кожного громадянина
Admin
Фото: НУС

Податкова політика є одним із важливих чинників ефективної розбудови та економічної стабільності держави. Наповнення бюджету – це безперервний щоденний процес, в якому беруть участь не тільки органи доходів і зборів, а й підприємці, роботодавці, представники великого та малого бізнесу, всі громадяни нашої держави.

Від стабільного функціонування налагодженої системи, наповнення державного та місцевих бюджетів залежить виконання соціальних зобов’язань держави: виплата пенсій, стипендій, допомог, зарплат працівникам бюджетних установ, безперервна робота медицини та освіти, зрештою, життя кожного з нас.

У цей непростий для країни час важливо не зруйнувати систему, яка будувалась роками. Бюджети мають щоденно отримувати належні платежі, щоб забезпечувати життєдіяльність  як країни, так і  Золочівщини.  Ми повинні свідомо та відповідально виконувати свій конституційний обов‘язок – сплачувати належні платежі до бюджету.

На жаль, на сьогодні ми маємо випадки, коли, користуючись нестабільністю, деякі платники не виконують своїх зобов’язань перед державою, а саме: здійснюють підприємницьку  діяльність без дозвільних документів,  без сплати податків,  виплачують заробітну плату в «конвертах» або у розмірах менших, ніж  передбачено законодавством. 

Шановні громадяни та платники податків! Для забезпечення стабільного функціонування місцевого бюджету, благополуччя кожного громадянина нашого району і міста  не забувайте про соціальну відповідальність за сплату податків. Навіть в умовах військової загрози Золочівська ОДПІ і кожен платник податків Золочівщини мають спільно забезпечувати наповнення державної, місцевої скарбниці задля добробуту  нашої  країни, Золочівського району та рідного міста.

 

 

Ольга  Первухіна,

начальник 

Золочівської ОДПІ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.