Оголошення
00:17, 28 квітня 2014
1378
0

Лідери G7 домовились про санкції проти Росії - обмеження можуть вступити в силу вже в понеділок

Лідери G7 домовились про санкції проти Росії - обмеження можуть вступити в силу вже в понеділок
Admin
Фото: НУС

Росія продовжує нагнітати напругу в Україні заявами, які викликають все більше занепокоєння, і військовими навчаннями на кордоні з Україною. У зв'язку з цим, нові фінансові обмеження можуть вступити в силу вже в понеділок.

Лідери країн G7 погодилися швидко ввести додаткові санкції на Росію. Про це подітися у заяві, оприлюдненій на сайті Білого Дому.

"Враховуючи актуальність забезпечення успішного і мирного демократичного голосування в наступному місяці на президентських виборах в Україні, ми взяли на себе зобов'язання діяти в терміновому порядку, щоб активізувати цільові санкції і заходи, які змусять Росію збільшити ціну її дій", - йдеться в заяві.

G7 підтримала Київ, відзначивши, що українська влада проявила витримку під час операції в східних областях країни.

"Навпаки, Росія не зробила конкретних дій у відповідності з Женевськими угодами", - зазначено в заяві.

Росія продовжує нагнітати напругу в Україні заявами, які викликають все більше занепокоєння, і військовими навчаннями на кордоні з Україною, вважають лідери G7.

Один з представників Білого дому заявив, що нові фінансові обмеження можуть вступити в силу вже в понеділок.

У Вашингтоні напередодні заявили про готовність ввести додаткові санкції проти Росії. Там підкреслили, що у Москви ще є можливість для участі в мирному вирішенні українського конфлікту.

"Президент США зазначив, що США готові ввести цілеспрямовані санкції у відповідь на останні дії Росії", - йдеться в комюніке Білого дому, поширеній після переговорів президента Барака Обами з лідерами Франції, ФРН, Великобританії та Італії.

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.